Wybierz język:

Adres: ul. Sosnowa 5
44 - 203 Rybnik
Telefon: +48 (32) 422 32 80,
+48 (32) 422 50 43
E-mail: recepcja@hotelpolitanski.pl
phupolitanski@wp.pl
Konto: GETIN BANK O/RYBNIK
PL 19 1560 0013 2353 7251 0000 0004

Menu Sylwestrowe 2016/2017

Koszt 175 ZŁ od osoby.

MENU SYLWESTROWE

PRZYSTAWKA
  • PTYSIE Z MUSEM Z KACZKI Z SOSEM ŚLIWKOWYM
OBIAD
  • PIERŚ Z KURCZAKA Z CHRUPIĄCĄ SKÓRKĄ W SOSIE GRZYBOWYM
  • KOPYTKA TYMIANKOWE
  • GRILLOWANE WARZYWA
DESER
  • KAWA I CIASTKO
ZIMNA PŁYTA
  • PÓŁMISEK WĘDLIN I PIECZENI
  • TYMBALIKI DROBIOWE
  • KORECZKI ŚLEDZIOWE I SEROWE
  • JAJKA FASZEROWANE
  • TATAR KULKI
  • SAŁATKA MAKARONOWA Z WĘDZONYM KURCZAKIEM, OLIWKI, ANANAS, OGÓREK ZIELONY,PAPRYKA, MAJONEZ
  • PIECZYWO, MASŁO
POSIŁEK WZMACNIAJĄCY
  • BARSZCZYK Z KROKIETEM
NAPOJE
  • 1L NAPOJU NA PARĘ
  • 0,5L WÓDKI NA PARĘ
  • SZAMPAN NA TOAST

Dla uczestników Zabawy Sylwestrowej nocleg z rabatem - 15%.

Jesienią ceny spadają!

Jesienna promocja już trwa:

  • pokój jednoosobowy - 115 zł/dobę
  • pokój jednoosobowy LUX - 125 zł/dobę
  • pokój dwuosobowy - 170 zł/dobę

Śniadanie w cenie pokoju.

Serdecznie zapraszamy!

Sylwester 2016/2017

Zapraszamy Państwa na zabawę Sylwestrową 2016/2017! Świetna atmosfera, smaczne jedzenie oraz DJ z repertuarem porywającym do tańca - gwarantowane!

Czytaj więcej...

Zmiana cen w okresie 27.08-28.08.2016

Cennik

  • SGL lux ze śniadaniem (jednoosobowy) - 170 zł/dobę
  • DBL standard ze śniadaniami (pokój dwuosobowy) - 220 zł/dobę
  • DBL studio dla dwóch osób ze śniadaniem - 250 zł/dobę, dla 3 osób 305 zł/dobę
  • DBL biznes dla dwóch osób ze śniadaniem - 280 zł/dobę
  • TPL dla trzech osób ze śniadaniem - 340 zł/dobę
  • QDBL dla 4 osób ze śniadaniem - 390 zł/dobę

Czytaj więcej...

Praca dla kucharza/kucharki

Przyjmiemy do pracy osobę na stanowisko kucharz/kucharka. Praca od zaraz.
Oferty prosimy składać na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub telefonicznie 519 182 135 od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 15:00

NewsLetter

Zachęcamy do zapisania się do naszego Newsletter'a.

Dołącz do nas

Facebook